att unna sig.

Ibland om jag känner att jag har varit duktig, mår dåligt, eller bara är allmänt sugen, så tänker jag att "nu ska jag unna mig det här". Att unna sig något innebär att man/jag får någonting utöver det vanliga, oftast handlar det i mitt fall om att köpa något eller äta något. Häromdagen skulle jag unna mig lite godis, anledningen var att jag tyckte att jag varit duktig och promenerat så flitigt på sistone, pluss att jag var grymt godissugen. Så efter min kvällspromenad så traskade jag in på Konsum och köpte lite godis, (lite = ca 2 hekto). Första godisen (en chokladskumbanan) var så otroooooooooligt god, sen tog jag nästa godis (en sur colanapp), även denna var fantastiskt god. Sen när jag kom hem så proppade jag i mig hela påsen, och ju mer jag åt, desto mindre otroligt/fantastiskt gott var det. Men trots att saknaden av det otroligt fantastiska goda inte fanns där så fortsatte jag äta. När jag tryckt i mig hela påsen mådde jag inge vidare, och hade en slags illamåendekänsla i kroppen, nästan sockerdarr.... USCH !!  

Frågan jag ställer mig själv (och alla andra);
Unnar man sig verkligen saker, när man mår dåligt efteråt.....??!

Kommentarer
Postat av: erik

Jo kanske var på tiden att dom bytte ;)

2008-09-03 @ 21:17:33
URL: http://eerikandersson.blogg.se/
Postat av: En svärmorsdröm

Tack! Godis är ju så himla gott!

2008-09-03 @ 21:58:15
URL: http://ensvarmorsdrom.blogg.se/
Postat av: LOVISA

nattinatti!

2008-09-03 @ 22:21:00
URL: http://onemoretry.blogg.se/
Postat av: ..:Sarah:..

nä det gör man inte.. man unnar sig en snabbis, men sen är det över. fast de är klart.. handlar väl om mängden. hehe.. lite funkar absolut som belöning.. men hellre glass än godis!

2008-09-03 @ 23:03:34
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Åsa

Nej det tycker jag inte. Om man ska unna sig något ska man göra något som man mår bra av även efteråt. JAg har varit i samma situation som dig flera gånger att jag t.ex. har köpt godis och ätit upp allt på fem minuter men sen efter blev jag lite smått äcklad. Kanske skulle ha gjort något annat i stället...

2008-09-03 @ 23:58:47
URL: http://chaverraa.blogg.se/
Postat av: Malin

Thank you! va kul att du gillar dem! :DJa, det där med godis är svårt..man måste lära sig att inte äta för mycket..men det är ju svårt..

2008-09-04 @ 09:04:21
URL: http://wilmapalmen.blogg.se/
Postat av: Karin

tyvärr någon annan hann före:p

2008-09-04 @ 13:12:37
URL: http://karinolofssonse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0