Vi är med radhus....

.......och vi har semester !!
Det känns overkligt, men sjukt roligt. :O)  Närmsta dagarna blir det till att rusta lite, städa, diska, fejja, packa upp, packa ner, röja med trimmern, vattna blommorna...etc... allt som en radhusmänniska ska göra.


Två gånger har vi redan hunnit grilla. Så mumsigt !!


Klinkers + Blod = sant

Vi bestämde oss för att åka och handla saker till radhuset....
Först på listan stod klinkers till toaletten. Vi har sedan tidigare spanat in de klinkers vi vill ha, 10 x 10cm svart-grå klinkers. Snygga!! Dock fanns det inte så många paket kvar i affären, och de som fanns kvar var typ öppnade allihopa. Men vi lyckades iaf hitta två paket som såg minst skadade ut och begav oss till kassan för att betala. I kassan propsade vi också på att öppna paketen för att se om det verkligen var hela klinkersplattor i. (Där blev vi också informerade om att ifall vi öppnade paketen så fick vi inte byta. Men hur ska vi kunna veta om klinkersplattorna är hela om vi inte får öppna paketen ?? )  Det visade sig att ungefär en tredjedel var skadade/trasigt. Surt !! Det slutade med att jag själv fick gå tillbaka för att öppna de andra paketen och försöka leta fram klinkersplattor som var hela, medans kassörskan skrek; "Stöka inte till !!".
Jag letade och letade och blev lite förbryllad över att det var blod på klinkersen, efter några sekunder märkte jag att det var mitt eget blod. Alla j*la trasiga klinkersplattor hade sprättat upp min hud. Min hand blödde !!!!!! Jag gick tillbaka till kassan och frågade om det fanns någonstans att tvätta av mig, jag blev hänvisad till kundtoaletten. När jag står där inne och vaskar mig så börjar P lacka ur, och frågar om inte någon personal kan gå och leta efter hela klinkers istället för att jag ska behöva skära upp mig....

De hade slut på spackel, tror INTE vi köper det på K-rauta.
Dock måste vi tillbaka för att köpa en toalettstol. :O(


BigHead !!

Idag känns det som att mitt huvud har vägt 300 kilo.
Det är bara såååå tungt, känns uppsvällt, det ekar och det är oerhörda mängder med snor i det. Jag vill ha mitt vanliga huvud tillbaka....!!!!!!!!!!

Tapetångest

Idag har vi åkt runt på sjukt många ställen och kollat på tapeter och färg. Vi kommer fortfarande inte riktigt överrens, men vi närmar oss varandra.

Mitt önskemål är denna kombination. (....tänk bort möblerna och rummet i övrigt)
Alltså vitt på långsidorna av rummet och denna fondvägg på kortsidorna.
Vad tycker ni??!Resten av dagen ägnades åt att packa, packa, packa flyttlådor....
(sen lite rödvin, oliver och choklad emellan)....

uttittad i gryningen.

Imorse när jag stod vid busshållsplatsen klockan 06:53 så kom det en tjej och gick förbi. Inget konstigt alls med det, för det brukar faktiskt finnas endel folk på gatorna den tiden, även om jag personligen tycker att den tiden på dygnet heter gryning. Hur som helst så gick hon där och frös, det såg onekligen väldigt kallt ut. *burr* De andra människorna som var ute på gatorna tittade på henne lite sådär lagom förstående men samtidigt lite full i skratt. Anledningen att folk kikade var att hon hade på sig en kort kort kjol med hög midja, en body med djup "uringning" i ryggen samt ett par höga klackar. I handen bar hon en vattenflaska, och hon hade lite skämsblick.....

Min gissning är att hon INTE var på väg till jobbet.......  ;O)

Idag kände jag mig värdelös....Ja, jag kände mig helt värdelös idag när jag och P skulle ut och övningsköra.
Trodde verkligen att jag hade snappat upp allt på körskolan, men icke.... Satte mig bakom ratten, hittade inte dragläget, bilen startade med ett ryck. Sen så höll det på så ett tag. JÄVLA SKIT BIL!! - inte alls lika som på körskolan. Sen skulle vi börja köra lite lätt i ett bostadsområde för att träna växlingar. Men det gick inte så värst vidare bra, så vi fick åka till Sörby Urfjäll istället. (Alla som bor i Gefle vet att det är det klassiska övningskörningsplejset)

Nya tag.... *hmmmm*..... 
Jag började att gråta !!

Sen så lugnade P ner mig, och vi gjorde ett nytt försök. Nu gick det ungefär 1000 ggr bättre. Så vi körde runt runt, svängde, växlade, blinkade, parkerade, bromsade, gasade....  Över en timme höll vi på.

Nu finns det hopp igen.... men attans, det är svååååååååårt !!!!!

Vad hände mer i Göteborg....

Såklart så åkte vi Paddan.
Där fotade vi som galna Japaner.... men är man turist så är man.


Andra saker som vi bockade av:  

 • Äta räksmörgås
 • Shoppa
 • Äta hotellfrukost
 • Åka tunnelbana ovan jord....
 • Äta på McDonalds 3 nätter i rad
 • Köpa Paddanponschos
 • Dricka massor av öl
 • Må illa på X2000
 • Äta pizza
 • Sova 2 pers i 140cms säng
 • Dricka rosévin
 • Få ont i fötterna
 • Äta på Grekrestaurang
 • Träna inför TopModel
 • Äta Polly
 • SE LASSE !!!!!!

Som ni kanske märker på denna lista så var det rätt mycket äta och dricka. Inte konstigt att jag på Måndagmorgon när jag ställde mig på vågen noterade (dock väldigt snabbt) att jag gått upp ungefär ganska precis 3kg under helgen. Diffen mellan Torsdagmorgon och Måndagmorgon var alltså +3. BLÄÄÄÄÄ!!!!!!!!
Men jag skyller på svälld mensmage....


Lasse var underbar - men jag var velig !!


Jag har en vanlig digitalkamera..... och då menar jag en sådan liten en, som man kan kasta runt med lite hur som helst. Men den tog jag såklart INTE med mig till Göteborg i helgen. Utan istället tog jag med mig min lite större systemkamera - bilderna blir lite bättre, men kameran är MYCKET otympligare. Mestadels sprang jag omkring med den lite otympliga kameran i väskan, men på kvällarna kände jag att den fick stanna hemma. Alkohol och dyrare saker hör inte ihop. Men när det kom till själva höjdpunkten på resan: LASSES KONSERT så hade jag packat ner kameran i väskan för att ta med mig den. Sen så glömde jag en sak på rummet, och då när jag stod där på hotellrummet så kom veligheten....
Ska jag ta med mig kameran eller inte ???? JA eller NEJ !!
Jag valde NEJ. Och när jag väl var på plats så var det rätt skönt att slippa ha den med sig. Men när jag sedan efter konserten fick se bildern som min nyfunna vän Sara hade knäppt så blev jag lite besviken. Alltså besviken på mig själv.
Varför tog jag inte med mig kameran ???????  *Grrrr*
En veligare person än jag får man faktiskt leta efter....  Hmmmm

   
Tråkigt att Sara ska flytta till Australien ett tag, men hon kommer ju hem......

Jag åker söderut och dricker öl nu.... *schhhhhhkål*.......(.... en av oss kommer iaf hitta hem..... )     ;O)

Det var en hippa !!

Jag var på möhippa igår. Riktigt skoj, men idag får man lida. *pust* Även om det var väldigt lugnt på alkoholofronten, så är jag seg idag. Ett tag hade jag kramp i käkarna av allt skrattande.....favoritämne för kvällen var fågelbajs !! HAHA

16.06 rullar jag ut från Gävle station mot Göteborg. Jag och 5 tjejkompisar ska neråt.... kolla Lasse, dricka öl, äta hotellfrukost och åka Paddan.
Sååååååå kul ska det bli !!!!!!!!!!

klockan är 05.18

Snacka om att vara uppe med tuppen. *gäsp*
Men idag är en lååååååång, hektisk och händelserik dag.
Det kommer bli roligt....

GODMORGON ONSDAG !!

97 timmar och 42 minuter kvar....


Hårgegg på balkongen - USCH !!

Våran granne ovanför är helskum. Helt OK för mig att vara helskum om man vill, men man måste faktiskt tänka på hur man beter sig. Jag tycker inte att det är OK att städa sin balkong genom att sopa ner allting så att det landar på balkongen under. Absolut inte OK att typ svabba sin balkong och sen skyffla ner det på balkongen under. Man måste tänka sig för. Detta är synen vi möttes av på vår balkong när vi kom hem en dag efter jobbet.

ÄCKLIGA GEGGIGA HÅRKLUMPAR !!
(....och detta var bara några av de som fanns på balkongen)

  

Tycker ni att det här är OK ??!
Behöver nog inte nämna att det ska bli skönt att slippa grannen ovanpå....


Helgfrukost är det bästa !!


Fredag - veckans bästa dag !

Om 1 timme är Fredagen slut..... det känns bra. Dagen får betyget "väl godkänd"
Jobb, Fredagsöl och mat på Söderhielmska, sen massa surr hos Mam o Pap.

Nu läggdax !!
Imorgon väntar en ny dag, med nya möjligheter....


Idag blev det båtEfter jobbet var det bara att stressa hem för att hinna vara ute i solen. För trot eller ej, idag var det faktiskt MYCKET sol i Gävle. Vi hetsade först in på ICA kvantum och köpte baguett med tillbehör, sen ut med båten. Kastade ankare och tryckte i oss födan. (Ja, iaf jag tryckte i mig den, för jag var vrålhungrig)
Sen efter någon timme tog vi båten och åkte in mot  Gävle Strand, vi åkte ända in i kanalen. Riktigt fint har det blivit. Hoppas det håller i sig. En sväng förbi Briggen Gerda hann vi oxå med....
     

Varför är det alltid så mycket mer sol i veckan än på helgen ??!
Kan det bero på att helgen är ungefär 2 dgr lång, och veckan 5.......  *hmmmmmm*

Visst har jag världens bästa frisör ??!


Vi har enats....

.... om en tapet till lilltoan i radhuset.
En grymt snygg strukturtapet, med svart bas och vita linjer.
Det som stör mig lite är att det inte var jag som hittade den, ni vet ....
life is a competition !!   *Grrrrrrr*

RSS 2.0