Bajs på min hud....

Det var en underbar helg i Gävle. Solen sken och gassade som mitt i sommaren. Helt underbart !! Är det någonting jag gillar så är det värme, hatar vintern. Det var semesterkänsla i stan, och alla såg ut att må lite bättre....

image8

Det som dock var mindre trevligt var de satans måsarna som invaderat stan, de är som flygande råttor. När jag i godan ro skulle gå för att köpa glass på cafét i Boulongern så händer det. En mås(jävel) bajsar på mig. Jag har bajs på min hud, fågeln har släppt sin avföring på mig. USCH o FY !!!!! Jag slår vad om att den satans fågeln gjorde detta med flit. Det försigår säkert någon slags tävling där uppe i det blå, där måsarna får höga poäng varje gång de träffar en stackars oskyldig Homo sapiens. Som tur var så fick jag inte i håret, utan på nyckelbenet, direkt på huden, så det gick att torka bort det. Men som en kär vän till mig sa,..."Du vet väl att fågelavföring är frätande?" .... Så det var ju en himla tur att jag upptäckte det och torkade bort det i tid, för annars hade jag haft ett stor hål i huden, man skulle se benpiporna....!

Dagens BLÄ: Fågelavföring !!

Kommentarer
Postat av: anna

mmm var med om samma sak för två veckor sen när jag var ute o sprang..en stor jävla bajsblaffa på hela bröstet, ipodlurarna och högerarmen..i gassande värme, långt hemifrån.

2008-05-13 @ 18:44:56
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Sverka

Måsen tyckte väl helt enkelt att du behövde lite "utsmyckning"?

För övrigt håller jag med om benämningen Flygande råttor för det är precis vad de är.

2008-05-14 @ 10:17:36
URL: http://sverka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0